Tekmovanje v GŠD v Anhovem

PGD Kanal - Tekmovanje v AnhovemV soboto, 13. maja 2017 je potekalo tekmovanje v gasislko-športnih disciplinah. Tekmovanje za memorial Matevža Haceta je potekalo v Anhovem. Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je nastopilo s petimi ekipami, ki so bile uspešne. Tekmovanje je potekalo v dveh delih. Mladinske ekipe so nastopale dopoldan.

Nastopilo je enajst ekip v pionirskih (4 moške in 2 ženski ekipi) in mladinskih (4 moške in 1 ženska ekipa) vrstah. Mladinci PGD Kanal so dobro odrezali in osvojili tretje mesto, ki še prinaša mesto na regijskem tekmovanju. Članske vrste so tekmovale v popoldanih urah. V vseh članskih kategorijah smo imeli po enega predstavnika. Članom in članicam B ter članica A so odlično izvedli nastope in dosegli odlično prvo mesto. Žal članom A ni uspelo uvrstiti na regijsko tekmovanje, ki bo 3. junija v Cerknem. Do takrat imajo ekipe dovolj časa, da popravijo svoje napake in izboljšajo nastop.

Slike: Tekmovanje v GŠD Anhovo, 13.5.2017

METEO.SI  graficni-prikaz-spin
VREME SPIN POŽARNA OGROŽENOST

NAPOVEDNIK

No events

NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI!
Izpolnite zahtevek za namenitev dela dohodnine in nam namenite 0,5% le-te. Takšna donacija vas nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v državni proračun.
Obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine".

SPIN DOGODKI